فرماندار دماوند با بیان اینکه نشریه دماوندم آرزوست هر موقع به دستم رسید به خاطر مطالب بروزی که دارد، دقیق مطالعه میکنم، گفت: دماوندم آرزوست اگر مقداری وارد فازهای تخصصی شود، میتواند مطلوبتر باشد.
به گزارش نشریه دماوندم آرزوست، مجید صفری در جریان بازدید از دفتر پایگاه خبری عصر شرق و نشریه فرهنگی – اجتماعی در گفتوگو با خبرنگاران این رسانهها به عملکرد رسانهها و فعالیت خبرنگاری خود در دوران دفاع مقدس پرداخته است.
صفری کار خبری را از سال ۱۳۶۱ با واحد خبر سپاه پاسداران انقلاب آغاز کرد و در مدت سه ماه دوره آموزشی را در دانشگاه ارتباطی و فناوری تهران گذراند.
فرماندار فعلی شهرستان دماوند در مدت دو سال کار خبری، خبرنگاری، ضبط برنامه تلویزیونی، روزنامهنگاری را در دوران دفاع مقدس در منطقه سه سپاه شامل استانهای گیلان و مازندران بر عهده داشت و مسؤول هماهنگکننده پوشش اخبار این دو استان بود.
*کار خبری را با چه رسانهای و در کجا آغاز کردید؟
صفری: واحد روابط عمومی منطقه سه سپاه مستقل بود که ما کار خبر آن را انجام میدادیم؛ آن موقع بیشتر اخبار در خصوص عملیات جبههها بود که خبر، گزارش و عکس تهیه میکردیم و به منطقه میآوردیم و در رادیو و تلویزیون استانهای گیلان و مازندران پخش میکردیم.
در آن زمان با توجه به شرایط جنگ و پیروزی رزمندگان اخبار ما خیلی مورد استقبال مردم قرار میگرفت؛ چراکه اخبار را به طور مستقیم از اتاق فرمان عملیات جبههها منعکس میکردیم که این برای مردم جذابیت داشت.
*چه اخباری در شهرستان جذابیت بیشتری برای شما دارد؟
صفری: طبیعتاً هر خبری برای من اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و … میتواند جذابیت داشته باشد، ولی اخباری که باعث شادی دل مردم شود و آنها را به زندگی امیدوار کند، بیشتر از سایر اخبار میپسندم.
*نام دو نشریه مکتوب شهرستان دماوند را میفرمایید:
صفری: یکی دماوندم آرزوست است و دیگری رهاورد است که با آنها آشنا هستیم.
*نظرتان درباره این دو نشریه که فرمودید، چیست؟
صفری: به نظرم من خیلی خوب است؛ من نشریه «دماوندم آرزوست» هر موقع که به دستم رسید، سعی کردم دقیقاً مطالعه کنم به خاطر مطالب بروزی که دارد و در سطح محلی خیلی خوب است و اطلاعات خوبی از اتفاقات و موضوعات شهرستان در اختیار خوانندگان خود میگذراند.
نشریهای است که اگر مقداری وارد فازهای تخصصی شود میتواند مطلوبتر باشد؛ یعنی بحثهای کارشناسانهای نسبت به بعضی از مسائل در مقالات و گزارشهای خود داشته باشد و عمیقتر به مسائل نگاه کند.
در بحث خبری بیشتر رهاورد را میخوانیم و مطالعه میکنیم که اخبار بسیار خوبی دارد و فکر میکنیم که اقبال خیلی خوبی نسبت به این نشریه است و مردم استفاده میکنند؛ همیشه رهاورد را که میبینم یاد یک نشریه خبری تند و سریع میافتم، یعنی ظرف چند دقیقه انگار همه مطالب را میبینیم و میخوانیم.
*با توجه به اینکه شما چهره رسانهای هستید و ارتباط خوبی با خبرنگاران دارد، چه توصیهای برای آنها دارد؟
صفری: با توجه به رسالت سنگین خبرنگاران در بحث آگاهیرسانی و خبررسانی که باید صادقانه و درست باشد که مردم هم بتوانند به خوبی آگاهی پیدا کنند، این مطلب میرساند که خبرنگاران عزیز باید خیلی مراقبت نحوه خبررسانی خود باشند و صداقت، بیطرفی را سرلوحه کار خود قرار بدهند و همیشه به فکر این باشند که بخواهند صرفاً آگاهیبخشی و اطلاعرسانی کنند.
اگر ذرهای احساس و اعتقادات خود را در خبر تلفیق کنند، آن خبر دیگر برای یک شنونده ناب نیست، بلکه تحت تأثیر یک سری احساسات قرار گرفته است؛ به نظر من اهل خبر باید طوری رفتار کنند که مردم به آنها اعتماد کنند؛ اینکه چطوری باید اعتماد مردم را کسب کنند که بتوانند آن خبری که تولید میشود و به سطح جامعه میرسد به دل مردم بنشیند، این موضوع تحقق پیدا نمیکند، مگر اینکه گوینده خبر صداقت و حسن نیت خود را ثابت کرده باشد.
صداقت و حسن نیت عزیزان در بحث خبر و اطلاعرسانی خیلی مهم است و این سرمایه اصلی و مهم خبرنگاران است که اگر این را رعایت کند، قطعاً باعث جلب اعتماد مردم میشود؛ لازم است به سهم خود از همه عزیزانی که در منطقه ما کار خبری انجام میدهند اعلام رضایت کنم؛ به خصوص عصر شرق که از آن واقعا تشکر میکنیم.
*از شما به خاطر اینکه وقت ارزشمند خود را در اختیار دوربین عصر شرق قرار دادید، تشکر میکنیم.
صفری: من هم تشکر میکنم و امیدوارم موفق باشید.
انتهای پیام/س
نظرات