مرحوم حاج نورالله امینی، خادم باصفای مسجد جامع دماوند بود که سالها در راه انقلاب و آرمانهای امام راحل و رهبری خدمتگزاری کرد و تا آخرین لحظه نیز پای عهد خود ایستاد.
به گزارش دماوندم آرزوست به نقل از نشریه ره آورد، خدمت به مسجد نه یک شأن عادی و ساده است، بلکه عهدی انبیایی و کاری پیامبرگونه است؛ وقتی ابراهیم و اسماعیل از سوی صاحب ِخانه به خادمی خانه برانگیخته میشوند ما باید چه بگوییم!
«ولقد عهدنا الی ابراهیم و اسمعیل ان طهرا بیتی للطائفین و العاکفین و الرکع السجود»
بین اصناف خدمتگزار به دین و مردم، خدام مساجد گروهی گمنام و مظلوم و قدر ناشناختهاند؛ مسجد جامع دماوند به عنوان قدیمیترین مسجد منطقه و اصلیترین پایگاه معنوی و مردمی در دهههای گذشته، امامان جماعت و امنا و خدام ارجمندی را به خود دیده است.
در این میان، حاج نورالله امینی با آن سابقه روشن مبارزاتیاش در خدمت به اهداف انقلاب اسلامی و با مجاهدتهای خاموشش در دوران خفقان ستمشاهی، حسابی جداگانه دارد؛ عزیزی که مغازه کوچک لوازم التحریر فروشیاش محل توزیع مخفیانه اعلامیههای امام راحل و کتابهای انقلابی بود و در این راه خطراتی را به جان خرید.
پس از انقلاب به عشق خدمت به مسجد لباس خادمی مسجد جامع دماوند را پوشید و بیش از دو دهه در این راه قدم نهاد؛ سخت کوشی و نظم، صراحت لهجه و قاطعیت در انجام وظیفه، تلاش برای حفظ جایگاه بلند خانه خدا از ویژگیهای او بود و همین هم شد که علاوه بر خدمتگزاری به عضویت هیأت امنای مسجد جامع هم درآمد.
بسیاری اوقات بود که در گوشهای از مسجد برای نوجوانان و جوانان قرآن وحدیث میخواند و برایشان سخن میگفت و نصیحتشان میکرد.
حاج نورالله امینی که به حق امین و امانتدار بود تا آخرین روزهایی که توان جسمیاش ادامه میداد نمازش در مسجد و این اواخر در مسجد حاج عباس در چالکا میخواند و تا آخرین روزهایش هم با انقلاب و آرمانهای امام و رهبری و عهدی که از نیم قرن پیش بر آن بود، ایستاد.
درگذشت و فقدان این خادم با اخلاص بیتالله و اهلبیت عصمت و طهارت (ع) را به همسر ارجمند و فرزندان و وابستگان این عزیز تسلیت گفته و همنشینی با موالیان بزرگوارش را برایش تمنا میکنیم.
انتهای پیام/
نظرات