رفتن به بالا

رسانه ای برای مردم دماوند

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • جمعه ۳۰ آذر ۱۴۰۳
  • الجمعة ۱۸ جماد ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Friday 20 December
    -١٨(°C)
    وزش باد (mph)
    فشار (in)
    محدوده دید (mi)
    رطوبت (in)
اوقات شرعی

گفت‌وگوی دماوندم آرزوست با امام جمعه شهرستان دماوند را در این مطلب می‌خوانید.

به گزارش نشریه فرهنگی – اجتماعی دماوندم آرزوست، در اواخر شهریورماه سال ۱۳۹۵ بود که «حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم فتاح‌دماوندی»  پس از یک دوره سه ساله موفق و فعال در امامت جماعت مسجدالرضا (ع) با حکم رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور به عنوان امام جمعه جدید دماوند معرفی شد.

این امام جمعه جوان متولد ۱۳۵۸ در خانواده‌های مذهبی در دماوند به دنیا آمد و در سال ۱۳۷۶ پس از اخذ دیپلم و پیش‌دانشگاهی وارد حوزه علمیه امام صادق (ع) دماوند شد؛ او پس از سپری کردن سطح یک در دماوند در سال ۱۳۸۳، برای طی سطوح عالی به حوزه علمیه قم ورود پیدا کرد.

فتاح‌دماوندی از سال ۸۳ تا ۹۳ به مدت ۱۰ سال در شهر مقدس قم، سطوح دو، سه و چهار حوزه علمیه را تکمیل و به مدت هفت سال در درس‌های خارج فقه، اصول و تفسیر و اخلاق مراجع معظم تقلید شرکت کرد.

آیت‌الله وحید خراسانی، آیت‌الله مکارم‌شیرازی، آیت‌الله سبحانی، آیت‌الله بهجت، آیت‌الله شبیری زنجانی و آیت‌الله جوادی‌آملی از استادان درس خارج و تفسیر و اخلاق  دوران تحصیل ایشان بوده‌اند.

امام جمعه جوان دماوند اکنون دارای مدارک کارشناسی فقه و اصول، کارشناسی علوم و حدیث، کارشناسی ارشد فقه و اصول و اکنون در حال تکمیل پایان‌نامه دکتری در سطح چهار است؛ فتاح‌دماوندی همچنین به عنوان مبلغ ممتاز دفتر تبلیغات اسلامی قم و روحانی کاروان کربلا و حج عمره انتخاب شده است.

تأسیس هیأت نوجوانان حضرت قاسم بن الحسن (ع) مسجد جامع دماوند در سال ۱۳۷۸ و ادامه فعالیت این هیأت تاکنون به مدت ۱۹ سال، مدیریت کانون فرهنگی و هنری عاشورای مسجد جامع دماوند به مدت ۱۶ سال، مسؤولیت در پایگاه‌های بسیج شهر و تدریس معارف اسلامی، احکام و اخلاق، تألیف کتاب بازکاوی احادیث امام هادی (ع) با تأکید بر فضای تاریخی صدور روایات از جمله سوابق فتاح‌دماوندی بوده است.

فتاح‌دماوندی علاوه بر امامت جمعه دماوند در سال‌های اخیر در دانشگاه‌های آزاد اسلامی و پیام نور، دانشکده کشاورزی و حوزه‌های علمیه برادران و خواهران نیز مشغول به تدریس است.

گذشت پس از دو سال از امامت جمعه حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی فرصتی شد تا خبرنگاران نشریه دماوندم آرزوست با امام جمعه دماوند به گفت‌وگو بپردازند.

*باور‌ها و نگرش‌های امام جمعه جوان

فتاح‌دماوندی می‌گوید: بنده مدت یک سال و هفت ماه از اواخر ماه شهریور سال ۱۳۹۵ در ایام عید سعید غدیر تاکنون به عنوان امام جمعه دماوند مشغول به خدمت هستم و طبعاً مدت یک سال و نیم، از یک‌سو مدت زیادی نیست، اما از سوی دیگر، عمر مسؤولیت‌ها، هر چقدر هم طولانی باشد، گذراست و همه ما باید پاسخگوی خداوند و خلق و شهدا و رهبری باشیم و ان‌ءشالله درصددم در نخستین فرصت ممکن و پس از دو سال از حضورم در این خدمت، گزارشی را تقدیم مردم عزیز کنم.

در این فرصت سعی می‌کنم، بیشتر به باورها و نگرش‌های و دیدگاه‌های خود بپردازم و سپس فهرستی اولیه از فعالیت‌ها را تقدیم کنم و در فرصتی که عرض شد، مشروح فعالیت‌ها را تقدیم مردم عزیزمان خواهم کرد.

*امام جمعه آیینه انعکاس مطالبات مردم

نهاد امامت جمعه، یک نهاد مردمی و فرهنگی اجتماعی است که باید همه همت خودش را به ارتباط گسترده‌تر وعمیق‌تر با اقشار مختلف مردم قرار دهد؛ این نهاد باید یکی از اصلی‌ترین حلقه‌های وصل بین مردم و حاکمیت، امت و امامت باشد.

نهاد امامت جمعه و شخص امام جمعه، باید آیینه انعکاس خواسته‌ها و مطالبات مردم به مسؤولان باشد و طبیعی است که خطبه نماز جمعه یکی از مهم‌ترین ابزارهای انعکاس خواسته‌های اصلی و حقیقی مردم است؛ از این رو، امام جمعه باید از همه ابزارهای لازم برای پیگیری مطالبات مردم به نحو درست و منطقی از جمله تعمیق، گسترش تعامل و ارتباط با نهادها و دستگاه‌های منطقه‌ای و استانی و کشوری استفاده کند.

نهاد امامت جمعه، ذاتاً نهادی فرهنگی و اجتماعی است که از سوی ولایت امر مسؤولیت گسترش فرهنگ دینی و انقلابی و ملی را در محدوده وظایف خودش برعهده دارد؛ از این جهت، مدیریت و نظارت و تعامل با شورای فرهنگ عمومی، مساجد، حوزه‌های علمیه، هیأت‌های مذهبی و قرآنی، گروه‌های فرهنگی، مؤسسات خیریه، انجمن‌های علمی و فرهنگی و اجتماعی در صدر وظایف امام جمعه قرار دارد.

با این همه، مردم به حق و به درستی از نهاد امامت جمعه انتظارات بیشتری هم دارند و تلاش بنده بر این بوده است که فعالیت‌های نهاد امامت جمعه، محدود به فعالیت‌های فرهنگی مذهبی نشود، بلکه در حد توان و امکان، هرجا که نیازی به حضور و پیگیری و مشارکت ما بوده، وارد شده‌ام و به خواست خداوند بزرگ این راه را ادامه خواهم داد.

*نگاه فراجناحی امام جمعه

براین باورم، نهاد امامت جمعه و امام جمعه، باید نهادی فراجناحی و امام جمعه نیز شخصی فراجناحی باشد؛ عناوین سیاسی و جناحی موجود، چیزی جز دوگانه‌سازی کاذب و اختلاف در پی ندارد و امام جمعه به خاطر اینکه از طرف رهبر انقلاب اسلامی، با حکم رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه منصوب می‌شود، باید چنین نگاهی داشته باشد.

امام جمعه، اگرچه نماینده مستقیم رهبری نیست، اما با واسطه، این حکم، باید نمایندگی از نگاه‌ها و دیدگاه‌های رهبری داشته باشد و در ارتباط با مردم، مبنایش نوکری و خدمت‌گزاری و پاسخ‌گویی است و شانی جز این ندارد؛ در ارتباط با مدیران و مسؤولان چه اجرایی و چه قضایی و چه تقنینی، هم در عرصه ملی هم در عرصه شهرستانی، باید مبنایش راهبرد اصلی رهبر انقلاب باشد که دفاع واقع بینانه و نقد منصفانه است.

در این راه این دولت آن دولت، این قوه و آن قوه نباید تفاوتی داشته باشد و هرجا خدمتی است، تقدیر کند و هرجا نقدی است، تذکر دهد و هرجا هم بی‌توجهی به خواسته‌های برحق مردم را دید، فریاد بزند؛ در این مسیر طبعاً، خوشایند این و آن ملاک نیست، آنچه وجود دارد، معیار نقد منصفانه و دفاع واقع بینانه است.

البته این نگاه فراجناحی نباید اینگونه تفسیر شود که امام جمعه، نباید هیچ جناحی را نقد کند و طبعاً، دفاع و نقد از جناح‌ها هم، همان راهبرد رهبر عزیزمان است؛ خط قرمزها و باید ونبایدهایی که معظم له در مواجهه با احزاب و جناح‌ها و حتی اشخاص، در مواردی مشخص کرده‌اند، مد نظر ما نیز قرار دارد.

*عبور از چارچوب‌های تنگ و تحمیلی

اعتقادم این است که شهرستان دماوند را باید با همه شهرها و محلات و روستاهایش در یک نگاه کلان و آینده‌نگر دید؛ ملاک‌ها و نگاه‌های تنگ و محدودی که مع‌الأسف سال‌های سال است بین عده‌ای از ما، رسوخ کرده است، باید تغییر یابد و تصحیح شود.

اعتقاد دارم که فرهیختگان شهرستان در هر عرصه و سطحی، به ویژه جوانان که موتور محرک و پیشران هر حرکت درست و روبه جلویی هستند، باید در این مسیر پیش‌گام شوند؛ با این نگاه برای پیشرفت منطقه دماوند با همه گستردگی‌اش، باید از همه ظرفیت‌های شهرستانی استفاده کرد و چارچوب‌های تنگ و تحمیلی را کنار زد و اقدامی نو را ساماندهی کرد و در این باره، طرح‌هایی وجود دارد که تقدیم خواهد شد.

*ضرورت بازنگری ابعاد مختلف منطقه

منطقه ما در طول سالیان دراز، از کمبودها و کاستی‌های مزمنی رنج می‌برد و امکانات طبیعی و خدادادی مثل آب و هوا و خاک در اختیار ما بوده است؛ از این مهم‌تر، نیروی انسانی فرهیخته و فرزانه و شخصیت‌های تأثیرگذار در نظام اسلامی و کشور به خصوص نسل جوان آماده و مستعد، از عوامل پیشرفت منطقه می‌توانستند باشند.

الحمدلله کارهای خوبی صورت گرفته و گام‌های بلندی برداشته شده، اما واقعیت این است که این کارها و اقدامات کافی نیست و ما نیاز به یک بازنگری مجدد و همه جانبه در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی داریم؛ در این راه برای شهر دماوند چشم‌اندازی تهیه و تدوین شده که جای تشکر دارد، اما مهم‌تر از آن چشم‌انداز، پیشرفت منطقه ماست.

ما نمی‌توانیم برای مرکز شهرستان چشم‌انداز داشته باشیم، اما شهرها و روستاهای دیگر را در نظر نگیریم و همه این‌ها مثل حلقه‌های به هم پیوسته‌اند که از هم نمی‌توانند جدا شوند.

*رسیدگی به امور مردم و مستضعفان

بر مبنای این دیدگاه‌ها و باورها که البته بخشی از نگاه‌ها و باورهاست، فعالیت‌هایی را در طول یک سال و نیم گذشته آغاز کرده‌ام که بیش از هرچیز مرهون الطاف الهی و مدد امام زمان (عج) و عنایت ارواح پاک شهیدانمان بوده و طبیعی است، فهرست کارهای انجام نشده و ضعف‌ها و قصورها بسیار بیشتر است و فاصله‌ها زیاد که امیدوارم با نقدها و پیشنهادهای دلسوزان و صاحب نظرانمان، کاهش یابد.

در این راستا، تلاش کرده‌ام، خطبه‌های نماز جمعه اولاً کوتاه و مختصر باشد و درعین حال علاوه بر مسائل ملی و جهانی، آیینه‌ای از مطالبات مردم منطقه‌مان و بازتابی از قوت‌ها و ضعف‌هایمان در شهرستان باشد و در ستاد نمازجمعه، با تکریم پیشکسوتان عزیز، تلاش ما برجوان‌گرایی و استفاده از تمام ظرفیت‌ها بوده و در این راستا، ارتباط با آموزش و پرورش و مدارس جزو رویکردهای اصلی‌مان بوده است.

سعی کرده‌ایم با بهسازی فضای دفتر امام جمعه، بیشتر در خدمت عموم مردم و به ویژه قشر عزیز مستضعف و محروم باشیم و دفتر را محلی برای پیگیری امور مردم و تشکیل جلسات ستادی و محلی درعرصه‌های مختلف مورد نیاز نماییم و تلاشم در این مدت بر این بوده است که امام جمعه باید بین مردم و شریک غم و شادی آنان باشد و از فرصتی برای ارتباط بیشتر با مردم استفاده کند.

این امر سیره علمای گذشته و مورد تأکید امام راحل و رهبر عزیزمان است؛ از این رو، تلاش بر این بوده است در مساجد، حسینیه‌ها، هیأت‌ها، انجمن‌ها، تشکل‌ها و تجمعات مردمی در فرصت‌های مختلف حضور داشته باشم و معتقدم این حضورها، صرفاً یک حرکت نمادین نیست، بلکه این‌ها فرصت‌هایی برای به دست آوردن تصویری ملموس‌تر از دغدغه‌ها و نیازها و مشکلات مردم است و ارائه فهرستی از جلسات و دیدارها و گفت‌وگوهای مستمر و متناوب با اقشار مختلف مردم در مقاطع گوناگون، به طول خواهد انجامید.

*تقویت حوزه علمیه برادران و خواهران

حوزه‌های علمیه برادران و خواهران در منطقه، منشأ برکات زیادی بوده و هستند، زحمات مؤسسان محترم این دو حوزه یعنی حجت‌اسلام شاهچراغی و حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری و دیگر امامان جمعه و مدیران ارجمند، قابل تقدیر و تحسین است؛ بنای من در حوزه برادران، کمک به مدیریت محترم و ارجمند حوزه و تقویت تسهیلات و امکانات رفاهی و فرهنگی طلاب و استادان برجسته بوده و تکمیل ساختمان استادان حوزه و تلاش برای رفع مشکلات مالی حوزه در همین راستاست.

همچنین تعامل بسیار خوبی با حوزه علمیه خواهران حضرت معصومه (س) برقرار است که برخی برنامه‌های فرهنگی ویژه خواهران، با استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان این حوزه از آن جمله است.

فرصت‌های تبلیغی مذهبی و انقلابی، مثل ماه مبارک رمضان، محرم و صفر، فاطمیه، نیمه شعبان، دهه ولایت، دهه کرامت، دهه تکریم مساجد، هفته دفاع مقدس، دهه مبارک فجر، زمینه‌ای مناسب برای حضور فعال مردم و هیأت‌ها و گروه‌های مردمی به ویژه جوانان است.

*پیگیری تهیه زمین در کربلا برای دماوندی‌ها

در عرض دو سال گذشته برنامه تجمع فاطمیون به خوبی برگزار شده است و البته بار اصلی تلاش‌ها و مجاهدت‌ها بر دوش جوانان عزیز بوده و سعی ما بر حمایت معنوی و تشکیل ستاد مراسم بوده که به همکاری ارزنده‌ای منجر شده است؛ همچنین ستاد اربعین و تقویت موکب امام حسن مجتبی (ع) که با همت جناب آقای مقدم و گروه کثیری از جوانان عزیز و مؤمن شهرستان تشکیل شده، از همان ابتدا مورد توجه بوده است.

به همین خاطر تشکیل جلسات متعدد با امنا و شوراهای شهرها و محلات انجام شده که کمک‌های خوبی جمع شده است و نیاز به تکمیل تلاش‌ها وفعالیت‌ها دارد؛ در همین راستا در پی تهیه مکانی در شهر مقدس کربلا برای اهالی شهرستان هستیم تا در برخی ایام خاص زیارتی از جمله اربعین برای خدمت‌رسانی به زوار حسینی آماده باشد.

* تلاش برای کمک به بازسازی عتبات

تلاش برای کمک به بازسازی عتبات عالیات هم از این قبیل است که در سال ۹۶ مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان از طرف مردم شهر دماوند و ۱۰۰ میلیون تومان از طرف مردم شهر آبسرد و مبلغ ۵۰ میلیون تومان از طرف مردم بخش رودهن و مبلغ ۱۴۰ میلیون تومان که نذر بارگاه حضرت ابالفضل العباس (ع) بود، تقدیم ستاد بازسازی عتبات عالیات شده است.

جا دارد از تلاش‌های جناب آقای حاج جواد حاج علیرضایی در ستاد عتبات و آقای محمود مقدم رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دماوند و یاران وفادارشان در این مسیر قدردانی کنم.

*تقویت ستاد ساماندهی مساجد

مساجد شبکه گسترده و دائمی مؤمنان یک منطقه است که به شرط بهره‌مندی درست از این ظرفیت، می‌تواند تحولات زیادی را به وجود آورد؛ با عنایت خداوند متعال تعامل بسیار فعالی با ائمه محترم جماعات و امور مساجد برقرار است و تشکیل و تقویت ستاد ساماندهی مساجد و شورای ناحیه مساجد در مسیرهمکاری و همراهی با امور مساجد از برنامه‌های همیشگی بوده است که درصددیم با برنامه‌ریزی بهتر، گام‌های بلندتری برداریم که از همراهی‌های خالصانه حجت‌الاسلام هادیان هم تشکر می‌کنم.

در مسجد جامع دماوند هم که مصلای نماز جمعه و حوزه مأموریتی مستقیم بنده است، تلاش برای اجرای برنامه‌های مختلف و جدید بوده است؛ بزرگداشت آیت‌الله جلالی و مرحوم حاج توسلی و در آینده مرحوم آیت‌الله شیخ احمد دماوندی و نیز خدام و امنای گذشته و حال مسجد از آن جمله است که باید از امور مساجد استان و شهرستان در این باره تشکر ویژه کنم.

*بهسازی مزار شهدای گمنام در دست اقدام

بهسازی مزار شهیدان گمنام و توسعه ضلع شرقی مسجد جامع در دست اقدام است که به یاری خداوند آغاز خواهد شد؛ در این مدت، خانه عالم مسجد جامع دماوند که یادگار مرحوم حاج عبدالله توسلی است به همت بلند وارثان صالح و خانواده ارجمندشان و خیران محترم به بهره‌برداری رسید.

با تشکیل حسینیه ویژه خواهران و برادران تاکنون محل اجرای چند برنامه خاص خواهران در مناسبت‌های مختلف شده و انشالله توسعه خواهد یافت؛ همین جا از امامان گذشته و امنای گذشته و حال مسجد، شورای فرهنگی و کانون فرهنگی و پایگاه سرافراز بسیج مسجد صمیمانه قدردانی می‌کنم.

*پیگیری مشکلات بهداشتی و درمانی

یکی از مسائل مورد توجه بنده در شهرستان، رسیدگی به مشکلات بهداشت و درمان مردم منطقه بوده است؛ از این رو، از همان ابتدا، رسیدگی به دو بیمارستان اصلی شهرستان را مد نظر داشته‌ام؛ در بیمارستان سوم شعبان که مهم‌ترین بیمارستان در شرق استان تهران است، کارها و گام‌های خوبی برداشته شده که نیاز به تکمیل دارد.

از جمله این اقدامات تهیه دستگاه سی.تی.اسکن به ارزش حدود سه میلیارد تومان بوده که با همت دولت محترم و هیأت امنای بیمارستان و خیران و مساعدت‌های خاص وزارت بهداشت انجام شده و محصول یک کار جمعی و پیگیری همدلانه بوده است.

همچنین بیمارستان حضرت فاطمه (س) که در فصل جدیدی از بازسازی و بهسازی ساختمان و تقویت فعالیتش نیاز به پیگیری‌ها و جلسات ویژه‌ای داشته و دارد؛ فضای بیمارستان از سه هزار متر قبل به حدود هشت هزار متر گسترش یافته و طبق قول وزیر بهداشت و درمان به بیمارستان تخصصی زنان و اطفال تبدیل خواهد شد.

ضمن اینکه بخش اورژانس آن با وسعت حدود ۹۰۰ متر در سال جاری افتتاح خواهد شد و بخش‌های دیگر از جمله بخش جراحی و اتاق‌های عمل و کلینیک‌های تخصصی و دندانپزشکی و بخش‌های دیگر به مرور در سال‌های بعد تکمیل و افتتاح می‌شود؛ تاکنون خیران بزرگوار حدود دو میلیارد تومان و دولت هم به همین مقدار کمک کرده‌اند که باز هم نیاز به مساعدت دولت و خیران دارد تا تکمیل شود.

*ظرفیت‌های معطل مانده کارگاه‌ها

اکثریت اصناف و بازاریان شهرستان دماوند از جمله اقشار متوسط یا حتی پایین‌تر از متوسط ما هستند؛ شرایط خاص منطقه ما در پاییز و زمستان، موجب می‌شود اصناف در تمام شهرهای ما به‌خاطر کمی مشتری با مشکلات زیادی روبه‌رو شوند و برخی مشکلات بر این مضیقه‌ها می‌افزاید؛ از جمله افزایش بی‌رویه مالیات‌ها بدون توجه به اقتضائات منطقه‌ای است.

وضعیت کارگران کارخانجات منطقه و کارگران فصلی نیز از مشکلات ماست و شرایط رکود ساخت و ساز و ظرفیت‌های معطل مانده کارگاه‌ها در دو شهرک صنعتی منطقه مد نظرم بوده و در این باره به طور مجزا و با همراهی فرماندار و نماینده محترم، سعی کرده‌ایم که گام‌هایی را برای حل مشکلات و رفع آن‌ها برداریم.

*معضل ضدفرهنگی جدایی بقعه امامزاده هاشم (ع)

منطقه ما برخی مشکلات قدیمی دارد که مثل معضل مهاجرت‌های بی‌رویه فصلی و دائمی، تغییرات نامتناسب جمعیتی، تهدید منابع آبی زیرزمینی، تهدید دائمی محیط زیست و حیات‌وحش منطقه و مع‌الأسف گه‌گاهی برخی دغدغه‌ها و تشویش‌های مضاعف هم دامن‌گیرمان شده و می‌شود که نیاز به چاره‌جویی و حل درست و واقعی مسأله به دور از سیاسی کاری دارد.

از جمله اتفاق تأسف‌بار گاز لاریجان بود که با بی توجهی عمدی یا غیرعمدی برخی مدیران وقت و با اعمال نفوذهای بیرون از منطقه لطمات زیادی را بر محیط زیست شهر ما وارد کرده و خواهد کرد.

مسأله دیگر، معضل تلاش‌های تحریک‌کننده و ضد امنیتی و ضد فرهنگی برای جدایی بقعه امامزاده هاشم (ع) از منطقه ماست که هر از چندگاهی تجدید می‌شود و افکار و اذهان مردم نجیب ما را جریحه‌دار می‌کند.

ما درباره این دو موضوع هم در خطبه‌ها بارها تبیین کرده و تذکر داده‌ایم، هم از ظرفیت شخصیت‌های منطقه استفاده کرده‌ایم و هم با تعامل خوب و هم‌فکری با نماینده و فرماندار محترم، جلوی تشدید این اقدامات را گرفته‌ایم که باید سبب نتیجه‌ای دائمی و روشن منجر شود.

*انتقال مشکلات کشاورزان و باغداران

دماوند، یک منطقه کشاورزی – باغداری است؛ باغداری هم در تولید محصولات داخلی و هم در اشتغال مستقیم و غیرمستقیم نقش اصلی را دارد و در کنار کشاورزی و باغداری، گل‌کاری و زنبورداری از عرصه‌های قدیمی و اصلی اشتغال در منطقه ما بوده است و در این مدت سعی‌ام بر این بوده است تا منتقل‌کننده مشکلات و مطالبات و نیازهای این سه قشر مولّد و تأثیرگذار باشم.

از جمله حادثه سرمازدگی ابتدای سال که متأسفانه به باغداری منطقه صدمات زیادی وارد کرده است که توجه ویژه وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت را می‌طلبد.

*تشویق ورزشکاران نمونه در نماز جمعه

عرصه ورزش، یکی از اصلی‌ترین عرصه‌ها برای غنی‌سازی اوقات فراغت و ارتقای سلامت جامعه است؛ ورزش و ورزشکاران منطقه ما، با وجود همه استعدادهای شایسته به جایگاه بایسته خود نرسیده‌اند و ما نتوانسته‌ایم در یک یا چند رشته ورزشی، صاحب تیم ورزشی برتر کشور شویم و بروز و ظهور برجسته در ورزش‌های قهرمانی نداشته‌ایم.

البته در مقاطعی و برای اشخاصی جرقه‌های درخشانی داشته‌ایم، اما این مهم تبدیل به یک خط مستمر و مداوم نشده است؛ در این باره نخستین اقدام ما، ارتباط با ورزشکاران، حضور در میادین ورزشی، تشویق ورزشکاران نمونه در نماز جمعه و استماع مشکلات برخی از این عزیزان بوده است که در این باره در آینده نکاتی تقدیم خواهد شد.

*ارتباط با همه اقشار و توجه به دانشگاه‌ها

از مهم‌ترین و اصلی‌ترین جایگاه‌های پیشرفت کشور، دانشگاه و مراکز آموزش عالی است؛ بنده علاوه بر حضور فعال برای تدریس در دانشگاه‌های منطقه، تلاشم بر تعامل با دانشگاه‌های منطقه اعم از دولتی، آزاد، پیام نور وغیرانتفاعی و استفاده از ظرفیت این مراکز بوده است.

بر این باورم، ارتباط با همه اقشار سِنی، صنفی و حتی اقشاری که در نگاه و دید ما کمتر جا دارند، جزو وظایف ماست؛ بازدید از زندان‌ها و دیدار بازندانیان و پای درد دل آن‌ها نشستن، پیگیری مشکلات معتادان و نوجوانان و جوانان آسیب‌پذیرِ اجتماعی هم از این قبیل است که بحمدالله انجام شده و توسعه خواهد یافت.

*تلاش برای بهره‌مندسازی ظرفیت‌های مردمی

مؤسسات مردمی خیریه، تشکل‌های مردم نهاد فعال در عرصه محیط زیست، انجمن‌های علمی و فرهنگی قرآنی و مذهبی و صنفی، بار زیادی را از روی دوش دولت و حاکمیت بر می‌دارند؛ در منطقه ما خیران و نیکوکاران و مؤسساتی از این دست کم نیستند و ما در نهاد امامت جمعه، سعی در شناسایی و ارتباط با این مجموعه‌ها و اشخاص خوشنام داشته‌ایم و تلاشمان بر بهره‌مندسازی بیشتر شهرستان از این ظرفیت‌هاست.

آنچه گفته شد، مجموعه‌ای از اقدامات و فعالیت‌های انجام شده و در حال انجام است؛ البته شرح و ارائه مستندات آن به طول می‌انجامد و به فرصت وعده داده شده موکول می‌شود؛ در این فهرست تلاشم بر ارائه یک منظومه فعالیت در ابعاد مختلف همراه با تقدیم باورها و نگاه‌هایم برای خدمت به مردم عزیزمان بوده است.

طبعاً کمی‌ها و کاستی‌هایی دارد و مواردی نیز از قلم افتاده است و بی‌تردید همه این تلاش‌ها محصول یک نگاه هم‌افزا بین مسئولان و مردم می‌تواند باشد که جای تشکر و تقدیر دارد؛ همین جا از دو امام جمعه بزرگوار منطقه، امام جمعه عزیز و بزرگوار آبسرد حجت‌الاسلام والمسلمین میرشریفی و حجت‌الاسلام والمسلمین مدیح امام جمعه گرامی و ارجمند رودهن، به خاطرهمه همراهی‌ها و همکاری‌های متواضعانه و کریمانه‌شان تشکر می‌کنم.

*هم‌دلی با مسؤولان در مسیر پیشرفت …

از نماینده محترم منطقه آقای میرزایی‌نیکو و فرماندار عزیز و بزرگوار جناب آقای صفری، سپاس‌گزارم که در جلسات و اقدامات همدلانه همراه بودیم و انشالله این مسیر را ادامه خواهیم داد.

از همه رؤسا و مسئولان ادارات و نهادهای دولتی و انقلابی، از نهادی علمی و دانشگاهی و آموزشی، از نهادهای انتظامی و امنیتی به خصوص سلحشوران عزیز بسیجی که ذخایر پایان ناپذیر انقلاب‌اند و از نهادهای خدماتی و عمرانی مانند شهرداری‌ها تشکر می‌کنم.

روحانیت عزیز و امامان بزرگوار جماعت، مبلغان گرامی برادر و خواهر، روحانیون عزیز شاغل در نهادها و دستگاه‌ها و مراکز آموزشی و علمی، همراهان و مشاوران ارزشمندی بوده و هستند و همچنین از همکاران همراه در ستاد برگزاری نمازجمعه، دفتر امام جمعه، حوزه علمیه امام صادق (ع) و حوزه حضرت معصومه (س) هم به خاطر صبوری و همراهی‌های خالصانه‌شان قدردانی می‌کنم.

سهم عمده تشکرم از مجامع مردمی، هیأت‌های امنا محلات، شورای شهر و روستا و تشکل‌های بی‌ادعا و گروهای جهادی جوانانه است که در هیأت‌ها، حسینیه‌ها، مساجد، محلات، روستاها و شهرها بدون کوچک‌ترین چشم‌داشت مادی در تلاش ومجاهدت هستند و پشت گرمی همه ما به آنها و اقدامات آتش به اختیارشان است.

فهرست کارهای انجام نشده و سهم کوتاهی‌های خواسته و ناخواسته، بسیارطولانی‌تر است و در بسیاری موارد هم مرهون تذکرات خیرخواهانه و هدیه‌های انتقادی شماست؛ از همه مردم خوبمان حلالیت می‌طلبم و از درگاه خداوند غفور و رحیم و از پیشگاه مولایمان امام زمان (عج) و ارواح پاک امام و شهیدان و محضر رهبرعزیزمان، آرزوی عفو و بخشش دارم.

امیدوارم در ادامه راه، لطف الهی و انوار هدایت مهدوی و هدایت‌های غیبی ارواح شهیدان و رهنمودهای رهبر حکیم‌ و تذکرات و انتقادهای شما ولی نعمتان‌، توشه مسیر وچراغ راهمان باشد.

در پایان از عوامل نشریه وزین دماوندم آرزوست که برای اطلاع‌رسانی سریع و به موقع در منطقه ما تلاش می‌کنند و زحمت می‌کشند، تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/س

اخبار مرتبط

نظرات

آخرین مطالب

نمایش مطالب پربازدید