
▪️در سال ۲۶ هجری قمری، حضرت عباس (ع) پایه عرصه گیتی نهاد. مادر گرامیش فاطمه، دخت حزام بن خالد بن ربیعه بن عامر کلبی و کنیه اش (ام البنین) بود. ▪️امیرالمومنین (ع) از این بانوی گرامی، صاحب چهار پسر به نامهای عباس، عثمان، جعفر و عبدالله شد. ▪️عباس (ع) ازبرادران دیگرش بزرگتر بود و هر […]
▪️در سال ۲۶ هجری قمری، حضرت عباس (ع) پایه عرصه گیتی نهاد. مادر گرامیش فاطمه، دخت حزام بن خالد بن ربیعه بن عامر کلبی و کنیه اش (ام البنین) بود.
▪️امیرالمومنین (ع) از این بانوی گرامی، صاحب چهار پسر به نامهای عباس، عثمان، جعفر و عبدالله شد.
▪️عباس (ع) ازبرادران دیگرش بزرگتر بود و هر چهار برادر به امام خویش، حسین (ع) وفادار بودند و در روز عاشورا در راه آن امام جان خود را نثار کردند.
▪️کنیه اش ابوالفضل است، و به او القاب دیگر مانند «قمر بنی هاشم»، «سقای کربلا»، «علمدار حسین» و غیره نیز دادهاند. طبق روایات شیعه او جوانی دلاور، زیبا و بلند قد بودهاست،در جنگهای صفین و نهروان در کنار پدرش علی جنگیده بوده و او یکی از چند نفری است که در بین شیعیان به بابالحوائج معروف میباشند.
💢شکوه شخصیتی ابالفضل(ع)
▪️نمود اصلی ادب او سکوت و فرمان بری وی نسبت به برادر بزرگترش حسین بن علی بود.
💢قمر بنیهاشم (ع)
▪️در میان اعراب عربستان رسم بود که اگر کودکی، زیبایی فوق العاده داشت و دارای قامتی بلند و چهره ای جذاب بود، او را با عنوان ماه مینامیدند.
▪️عباس بن علی نیز بواسطه بهره وافری که از زیبایی و جمال برده بود و قامتی رشید داشت، مشمول این سنت شد و او را به عنوان «قمر بنی هاشم» (ماه دودمان بنی هاشم) نامیدند.
🔆 اما چه چیزی ابالفضل(ع) را ابالفضل(ع) کرد ⁉️
آدرس ما در تلگرام:
نظرات