- شنبه 4 شهریور 1396 - 16:15
- کد خبر : 496
- مشاهده : 545 بازدید
- پیشخوان » تیتر روز » یادداشت های خصوصی

وعدههای بسیاری از سوی اعضای شوراهای اسلامی دوره چهارم داده شد که برخی به سرانجام نرسیده است و اکنون باید چشمانتظار دوره جدید شوراها برای تحقق و تکمیل آنها بود.
همزمان با فرارسیدن روزهای گرامیداشت هفته دولت و برگزاری مراسم تحلیف، پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر ایران اسلامی کار خود را برای مدت چهار سال آغاز کردند.
اینک به طور رسمی، منتخبان شوراهای اسلامی در انتخابات اردیبهشتماه امسال، باید در راستای پاسخگویی به اعتماد مردم به آنها تلاش کنند و دنبال توسعه و آبادانی شهر و روستای خود باشند.
شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان دماوند نیز همزمان با سراسر کشور مدیریت امور را در دست گرفتند تا در چهار سال آینده برای تحقق وعدههای انتخاباتی خود کوشش کنند.
دوره چهارم شوراها در شهرستان دماوند با فراز و نشیبهایی همراه بود و در طول مدت این دوره شاهد اتفاقات تلخ و شیرینی از سوی شوراها بودیم.
در شهرستان دماوند، تنها شورای اسلامی شهر، مربوط به دماوند است که از مجموع هفت نفر، پنج عضو آن همراه با کاهش اعضای این شورا طبق قانون جدید در دوره پنجم نیز ابقا شدند و مابقی اعضای شوراهای اسلامی شهرهای این شهرستان تغییر کردند.
در دورهای که گذشت، پروژهها و وعدههای بسیاری از سوی اعضای شوراهای اسلامی داده شد که برخی عملی شده است و برخی دیگر به سرانجام نرسید و اکنون باید چشمانتظار دوره جدید شوراها برای تحقق و تکمیل آنها بود.
در شهرهای کیلان و آبسرد با وجود مصوبههای مختلف در شوراهای اسلامی این شهرها، مهمترین کارهای این دو شهر بلاتکلیف ماند و امید است که اعضای جدید شوراها نگاه ویژهای به این موارد داشته باشند.
جاده مواصلاتی آبسرد به کیلان که به ایوانکی در استان سمنان منتهی میشود، سالهاست که در پیچ و تاب وعدههای محققنشده مسؤولان شهرستانی و شهری قرار دارد؛ این جاده بینشهری از سه روستای اهران، بیدک و وادان نیز عبور میکند.
با وجود اینکه این جاده به دلیل خطرات فراوان از جمله پیچهای تند و عرض کم جاده قربانیان زیادی تاکنون به خصوص در خردادماه سال ۱۳۹۴ گرفته، اما همچنان پروژه تعریض و بهسازی آن اجرایی نشده است.
با توجه به توسعه و خوش آب و هوا بودن شهرهای آبسرد و کیلان و نیز روستاهای اطراف این شهرها، حجم ترافیک خودروها در جاده بین این دو شهر رو به افزایش است که همین موضوع موجب نگرانیهایی شده و ضرورت آغاز عملیات تعریض آن را دوچندان کرده است؛ اگر دوباره حادثه دلخراشی رخ دهد، چه کسی پاسخگوی کوتاهی مسؤولان است؟
همچنین لزوم ساماندهی ساخت و سازهای حریم شهر آبسرد و راهاندازی درمانگاه شبانهروزی شهر کیلان از دیگر مواردی است که در سالهای اخیر در نشستهای مختلف توسط شوراهای این شهرها پیگیری شد؛ اما به نتیجهای نرسید و همچنان در بلاتکلیفی به سر میبرد.
کیلان و آبسرد از شهرهای خوش آب و هوای شهرستان دماوند در استان تهران هستند که ظرفیتهای متعددی در حوزههای گردشگری، کشاورزی و صنعتی دارند و متأسفانه در سالهای گذشته با فروش باغها و زمینها، امروز این شهرها به خوشنشینی پایتختنشینها در ویلاهای رنگی تبدیل شده است.
امید است که اعضای جدید شوراهای شهرهای آبسرد و کیلان، ضمن اصلاح رویه گذشته، کارهای به جای مانده از سالهای قبل را در اولویت برنامههای کاری خود قرار دهند و بدانند که کیلان و آبسرد دیگر زمینی برای فروش ندارند و باید دنبال ایجاد درآمد پایدار با استفاده از ظرفیتهای موجود برای این شهرها باشند.
انتهای پیام/
نظرات